Kreativa inslag (LEGO) skapar engagemang i montern

Active Solution

Att gå på mässor är ett kul inslag i vardagen för många. Speciellt när vi saknar inspiration eller vill få bättre koll på marknadens olika möjligheter och lösningar.
Däremot är det inte alla besökare som på förhand redan bestämt vilket/vilka företag som ska besökas, utan vi tar det lite som det kommer. Uttrycket syns man inte så finns man inte stämmer bra in på mässor. Här handlar det om att få besökaren uppmärksamhet. Företag investerar mycket resurser och planering i att skapa en monter/ miljö som skapar nyfikenhet och engagerar besökare.

Active Solution AB, ett IT-konsultbolag specialiserade på att bygga webb- och molnlösningar. Active Solution är en av RN Designs kunder där vi tillsammans arbetade fram ett inspirerande och utmanande koncept runt Lego. Peter Örneholm, marknadschef på Active Solution berättar mer:

”Vi är ett nytänkande IT-konsultbolag som gillar att sticka ut. När vi är på konferens vill träffa så många trevliga utvecklare som möjligt i vår monter. Vi vet själva att rollups och visitkort inte är jättelockande och såg att Lego kunde skapa en extra boost och kö av nyfikna besökare.”

Nästan alla människor har någon gång byggt med Lego. Materialet har en enorm igenkänningsfaktor vilket förstärker budskapet som ska kommuniceras. Det är få material som väcker positiva minnen som Lego, vi alla kan helt enkelt relatera till materialet. Viktigt att skapa engagemang: ”Tack vare Lego skapar vi engagemang och en tävling i ett format i princip alla har en relation till. Det vi körde fast på var själva tävlingsmomentet som skulle ske på kort tid, vara rättvist och samtidigt plockade fram kreativiteten hos besökarna. RN Design var ett väldigt bra bollplank där och tillsammans hittade vi kanonbra tävlingsformat!”

Peter Örneholm berättare vidare:

”Vi låter även tävlingsdeltagarna ta med sina alster hem efter vårt möte i montern. Vi vill att de ska känna sig stolta över sin insats och samtidigt inte glömma bort oss på Active Solution efter mässan.”

Om Active Solution AB:
Active Solution AB, ett IT-konsultbolag specialiserade på att bygga webb- och molnlösningar. Vi förstår att varje kunds behov är unikt. Oavsett om det gäller ett projekthanteringssystem, verksamhetssystem eller en vanlig onlineaffär så designar och bygger Active Solution en komponentbaserad lösning efter varje kunds unika behov och förutsättningar.

LEGO® är ett varumärke som tillhör företagen LEGO gruppen som inte sponsrar, godkänner eller stöder denna webbplats
Made With love By Vendex Media
Share This