Vårt Erbjudande

Gåvor

Ge bort små modeller till anställda eller kunder. En liten modell av en produkt/tjänst som mottagaren får eller bygger själv med hjälp av en instruktion.

Gåvor/Giveaways

Gåvor till anställda, som julklappar eller till kunder i form av giveaways till kunder är ofta en utmaning. 

Oftast vill man ge bort någon som är snyggt, hållbart och som tillför värde på något sätt.

LEGO skapar värde på många olika sätt som verkligen sticker ut som en annorlunda gåva.   

Istället för min logo på en T-shirt, penna eller kaffemugg ville jag kunna ge mina kunder något mer minnesvärt så att de har mig i åtanke vid nästa projekt. RN Design tog fram vår logo i LEGO-format och det har blivit en fantastiskt populär och uppskattad gåva att ge till mina kunder!

Per Jacobsson
Jejjcop Web Solutions AB

Till anställda

LEGO är en premiumleksak som kanske inte hamnar i en låda eller inte används som många giveaways kan göra. 

Z

Mervärde

Det ligger i människans natur att skapa och använda våra händer. Att få se något utformas och vara en del av det tillför mervärde jämfört med andra gåvor. Övrigt kommer en sådan gåva får en finare plats i hemmet eller på skrivbordet. 

Z

Tydlig koppling till företaget

Vi människor uppskattar mer saker som sticker ut och som inte alla andra har. En gåva som representerar er produkts/tjänst eller företagets vision eller liknande är en annorlunda sak. 

Till kunder/prospekts

Visa era kunder uppskattning på mässor eller i vardagen. Något de kan ta med hem eller pryda kontoret med och som påminner om er som leverantör eller er produkt/tjänst.

Z

En reminder

En gåva som kunden/blivande kund får på en mässa blir en reminder på hemmaplan. Får kunden även själv bygga modellen får gåvan större värde och finare placering blir en reminder om er som leverantör vilket leder till ökad försäljning. 

Z

Merförsäljning

Andra människor exponeras för modellen och kanske ställer frågor om vad det är för något, vilket potentiellt kan leda till merförsäljning för er del – lite som inbound marketing. 

Några av våra projekt

Här nedan lyfter vi fram några av våra projekt som vi är extra stolta över.

MaserFrakt AB

Vill du du veta mera?

Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post så kommer vi fram till något bra tillsammans! 

FAQ

Vanliga Frågor

Kan anställda/kunder bygga gåvan på egen hand?

Absolut, det är nästan roligast så. Allt efter era önskemål. Antingen kan vi ta fram en fysisk instruktion eller länka till en digital variant, exempelvis via en QR-kod som följer med gåvan. 

Hur paketeras gåvorna?

Vi tar fram en produkt efter era önskemål. Önskar ni en presentask enligt ert företags grafiska manér så kommer vi göra allt vi kan för att ta fram en sådan produkt med hjälp av en tredjepartsleverantör. Ett annat billigare alternativ kan vara zip-påsar.

Hur gör vi om vi vill ha med vår logotyp på produkten?

Lite samma sak som med paketering av gåvan. Vi har kontakt med tryckerier och kan ta fram dekaler enligt era önskemål som antingen levereras färdigmonterad på bitarna eller att mottagaren själv får applicera dit den. 

Skiljer sig priset om vi beställer större volymer?

Ja priset blir oftast högre vid mindre volymer då kostnaderna för inköp av bitar, dekaler, instruktioner och låda m.m. fördelas på färre modeller. Vi kan oftast förhandla lägre priser vid större volymer vilket speglar sig i styckpriset per gåva. 

Vad händer om en gåva saknar någon bit/dekal?

Vi leverera alltid några extragåvor när man beställer från oss. Detta just för att ni internt ska ha några extra bitar om något mot förmodan skulle saknas eller vara skadat vid leverans.

Går det snabbt att göra tilläggsbeställning om gåvorna tar slut?

För oss är det viktigt att ha nöjda kunder och vi kommer göra allt för att ta fram extra legoset åt er. Det kan ibland hända att utbudet av vissa bitar har ändrats eller blivit begränsade så vi blir tvungna att göra mindre justeringar av modellen för att så snabbt som möjligt kunna leverera till er.

LEGO® är ett varumärke som tillhör företagen LEGO gruppen som inte sponsrar, godkänner eller stöder denna webbplats
Made With love By Vendex Media
Share This