Vårt Erbjudande

Aktiviteter

Skapa engagemang och utmaningar som en del av en teamaktivitet eller aktivitet på event. Något som vuxna och barn uppskattar och kommer minnas.

Aktiviteter

Skapa lättsamhet och engagemang för barn och vuxna. Som en del av en teamaktiviter eller lean-möten med företaget eller för skolelever att lösa ett problem. 

Alla har en relation till LEGO och materialet väcker positiva känslor och minnen hos deltagarna. Det leder till engagemang och att människor börjar kommunicera. 

Vi ville gestalta tanken om att vi som kommun bygger tillsammans och att alla byggstenar behövs för att vi ska lyckas i vårt uppdrag mot kommunmedborgarna.
RN Design som samarbetspartner var lyhörd och flexibel för våra tankar och behov.
Det blev ett roligt och pedagogiskt inslag i vårt introduktionsmaterial!

Karin Hallgren
Kommunikations- och HR-direktör Upplands Väsby kommun

LEGO som aktivitet

Det finns massor med övningar man kan göra som en del av en teambuildingaktivitet eller lean-möte. Att använda ett material/övning som är utformad för en tydligare koppling till ert företag skapar bättre förutsättningar för aktiviteten.

Z

Tydlig koppling till er verksamhet

Det blir alltid roliga ju mer nära verkligheten ni kommer i en övning. Är ni ett byggbolag är det mer logiskt att ni tillsammans bygger ett hus än ett flygplan. Producerar ni elkomponenter är det mer logiskt att ni bygger en tranformator än ett hus.

Inte bara för vuxna

Det är inte bara vuxna som gör övningar för att förstå eller träna på något. LEGO är ju en barnleksak så övningar för barn eller ungdomar är minst lika viktigt. 

Z

Många håller fortfarande på med det

Barn håller fortfarande på mycket med LEGO, kanske inte i samma utsträckning som förr men det är för de flesta fortfarande ett väldigt relevant material som väcker positiva känslor.

Z

Samarbeta och lyssna

Det finns många kluriga LEGO-utmaningar för barn. Ett exempel kan vara att utifrån en förlaga och vilka bitar som behövs kunna återskapa förlagan genom samarbete. 

Några av våra projekt

Här nedan lyfter vi fram några av mina projekt som vi är extra stolta över.

Vill du du veta mera?

Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post så kommer vi fram till något bra tillsammans! 

FAQ

Vanliga Frågor

Är det vi som tar fram själva övningen?

Tanken är att vi tillsammans för en dialog om övningen. Vi lyssnar på er och ni berättar vad ni är för typ av organisation och vad ni sysslar med. Utifrån det kommer vi tillsammans fram till vilken produkt som ska tas fram till övningen.

Kan vi hyra in en färdig uppgift av er?

Det är absolut en möjlighet om ni inte önskar göra övningen flera gånger. Men då behöver vi ta en dialog om upplägget.

Går det göra övningar på distans?

Ja det skulle vara möjligt att skicka hem bitar till deltagarna och göra övningen tillsammans med hjälp av digitala chattverktyg som Skype, Teams eller Zoom. 

Vi vet inte riktigt vad vi vill ha

Ett alternativ kan vara att ni väljer att köpa in en blandning av lösa delar från oss. Kanske i era profilfärger eller liknande och själva testar er fram till hur en produkt skulle kunna se ut.

Kan ni vara med på själva övningen?

Det kan vi säkert vara, om det skulle tillföra mervärde för er del. Dock håller vi inte i själva övningen utan kan vara med som bollplank eller som kunnig inom materialet.

Är det inte bättre att övningen sker med digitala möjligheter?

Det ligger i människans natur att skapa och använda våra händer. Att få se något utformas och vara en del av det tillför mervärde jämfört med digitala verktyg.

LEGO® är ett varumärke som tillhör företagen LEGO gruppen som inte sponsrar, godkänner eller stöder denna webbplats
Made With love By Vendex Media
Share This